Extractul moale de propolis, unguentul naturii, fara dureri

Cand auzim de propolis, cei mai multi dintre noi se gandesc la tinctura de propolis, acea solutie vindecatoare, dar avand ca efect secundar senzatia de arsura din cauza concentratiei de alcool etilic.

Atat in afectiunile copiilor cat si a adultilor, in unele cazuri, aceasta solutie a remediat afectiuni pe care antibioticele si medicamentele nu reuseau sa le remedieze. La omeni, anumite antibiotice si medicamente isi pierd efectele daca sunt utilizate pe timp indelungat. Din acest motiv, propolisul este foarte utilizat in afectiunile copiilor, pentru a le oferii un sistem imunitar cat mai bun si pentru a utiliza cat mai putine pastille in remedierea afectiunilor.

Fie ca suntem parinti, fie ca am luat un tratament cu propolis in copilarie, cu totii stim ca tinctura de propolis este un medicament natural greu de administrat. Fie o adaugam pe paine, in ceaiuri sau intr-o lingurita de zahar. Pe plan extern, se aplica direct, dar acesta ustura la fel de tare ca turnarea alcoolului pe rana deschisa.

Din fericire, avem si alternative care au absolut aceleasi efecte vindecatoare, antiseptice si antimicrobiene: extractul moale de propolis.

Extractul moale de propolis se obtine printr-un procedeu asemanator cu tinctura de propolis, diferenta fiind ca excesul de alcool este evaporat. Astfel, se obtine o solutie cu o concentratie mare de propolis, de pana la 70% care este foarte usor de aplicat, atat pe plan extern precum si pe plan intern.

In studiile de caz prezentate pe acest site, putem observa ca extractul moale de propolis este folosit inclusiv de medici in afectiuni precum urcioare, infectii la unghii, inflamatii purulente, blefarite scuamoase, eruptii, psoriasis si alte afectiuni.

Recomandam extractul moale de propolis, pentru a beneficia de toate efectele terapeutice ale propolisului fara efecte secundare. Din acest motiv, extractul moale de propolis este ideal pentru copii si persoanele care vor sa ingereze o cantitate cat mai mica de alcool.