Despre produsele apicole

Polen

Polenul este unul dintre cele mai pretioase produse apicole, oferind organismului uman tot ceea ce are nevoie pentru a trai. Varietatea mare de plante bogate in polen fac ca albinele sa culeaga aceasta pretioasa substanta pe perioada intregului sezon apicol. Cu o compozitie chimica variabila in functie de plantele de provenienta, polenul este un aliment complet, oferind celor care-l includ in dieta zilnica, toate substantele indispensabile vietii. Este o sursa vegetala de elemente nutritive foarte bine echilibrata.

Cumpara acum

Pastura

Pastura provine din polenul recoltat de albine si depozitat in celulele fagurilor unde, sub influenta conditiilor din stup si a substantelor adaugate de albine sufera un proces de fermentatie.

Pastura este un produs cu o valoare nutritiva de 3 ori mai ridicata decat cea a polenului initial introdus in faguri. Compozitia chimica a pasturii este asemanatoare cu cea a polenului din care provine, cu deosebirea ca in pastura scade continutul de zaharuri si creste continutul de enzime si vitamine. De asemenea proteinele si glucidele sunt partial hirolizate, ceea ce le face sa fie mai usor absorbite in intestine. In pastura, fata de polen, apare si vitamina K.

Cumpara acum

Propolis

Tinctura de Propolis are actiune bacteriostatica si bactericida. Se utilizeaza in afectiuni ale cailor respiratorii superioare. Este folosit pentru protectia mucoasei bucale sau in caz de sangerare a gingiilor. Este un bun stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani sau arsuri. Are efect antiparazitar. Este folosit in dermatoze. Prin prezenta in cantitate considerabila a bioflavonoidelor, propolisul are efecte antioxidante. Este utilizat pentru stimularea imunitatii organismului.

Cumpara acum

Propo-San

Cu un miros natural de propolis si un gust delicios, produsul Propo-San este recomandat deopotriva adultilor, copiilor, sportivilor si persoanelor cu sensibilitati gastrice (care nu tolereaza alcoolul sau propilenglicolul)

Este obtinut din miere naturala cristalizata si Extract Pur de Propolis intr-o concentratie foarte mare.

Extractul Pur de Propolis este un extract 100%, fara alcool sau alti solventi. Se obtine din Extractul Moale de Propolis 70%, prin eliminarea completa a alcoolului

Cumpara acum