Despre noi

Bioremed a aparut din dorinta de a crea o lume mai frumoasa in care traim sanatos, avem respect unii fata de altii si avem respect fata de natura. Din experientele pe care noi le-am avut cu produsele stupului, atat in forma bruta cat si ca suplimente nutritive, am constat o mare diferenta intre concentratiile indicate pe ambalaje si concentratiile reale. Am creat Bioremed, pentru a oferii o alternativa corecta clientilor nostri prin produse de inalta calitate, create cu grija si verificate constant. Astfel, produsele au notificarea Institutului de Bioresurse Alimentare si respecta legea etichetarii, in special in ceea ce priveste concentratia de substante active mentionata pe ambalaj.

Valorile noastre

Responsabilitate

Tratam natura cu respect, fara sa intervenim asupra proceselor naturale si fara sa o distrugem pentru a obtine profit. Acelasi respect il oferim si clientilor prin calitatea produselor oferite.

Corectitudine

Punem mare accent pe respectarea concentratiei de substante active mentionate pe ambalaj. In acelasi timp, nu promovam rezultate false sau exagerate ale produselor noastre.

Simplitate

Daca natura nu a decis sa aduca alte modificari produselor pe care le ofera, nici noi nu o facem. Produsele oferite clientilor se remarca prin simplitatea substantelor prezente in produse, fie in forma bruta fie in forma cea mai simpla posibila.

Exigenta

Ne alegem cu grija producatorii si verificam fiecare lot de materii prime. Folosim aceeasi exigenta si in procesul de ambalare si informare al clientului.

Credintele noastre